Arbejdstitlen på min bog er indtil videre "Asperger Bogen".
Har du en bedre ide er du velkommen til at maile din ide til mig.

Den store aspergerbog.
Meningen med min bog er først og fremmest at komme med konkrete ting der kan hjælpe os asperger med at klare hverdagen på en god måde.

Bogen jeg skriver, er ment som en introduktion og hjælp til de mest basale udfordringer vi har som asperger. Den vil altså ikke gå i dybten men emner som selvværd og selvtillid og sociale evner men vil mere gå i dybten med hvad det er vigtigt at lære og være bevidst om før jeg mener man kan lære disse færdigheder.

Disse færdigheder er de 5 forbedredene social og selvtillids færdigheder kan du læse om her (kommer snart).

Kort sagt er min indgangsvinkel/filosofi at ved at få et mere balanceret liv kan man opnå en meget  bedre livskvalitet. Mit mål med denne bog at vække Asperger, pædagoger og andre der har med asperger at gøre i dagligdagen.  Vække op så du kan se muligheder istedet for begrænsninger. Bare fordi man er asperger betyder det ikke at du ikke  kan få de samme ting og muligheder som ntér, det kræver bare hårdt arbejde, i de fleste tilfælde hårdere arbejde en hvis du var ntér, det er surt men sådan er det og ikke noget du kan gøre noget ved, du er asperger det er hvad det er. For mere om teori og vores udfordringer læs her.

Derudover er hensigten med min bog også at åbne dine øjne ikke bare hvis du er asperger men også dig som er pædagoger ellereksperter til at se på asperger syndrom på en ny og anderledes måde..

For asperger vil der sige:
At prøve at overkomme nogle af de typiske asperger udfordringer du kan have som asperger.

At blive mere bevidst om den verden du lever i. Hvordan fungere nter er noget du kan lære ved at læse min bog.

For pædagoger (og forældre)betyder det at:
Tænk over om at den teori eller pædagoiske væktøjer i bruger ikke altid passer på en bruger.

Overvej også ikke altid at lægge en teori/ at man er asperger ned over jeres bruger. Det er vigtigt at lære en bruger at kende men det føles ikke altid rart at få sat "asperger kassen på sig" Nåå det fordi han er asperger han gør sådan"

For eksperter:
Overvej "Hvor andvenlige de råd i giver for asperger og pædagoger i hverdagen"?
Vær klar over den konsekvens dine teorier og idere kan have for asperger i deres hverdag. Istedet for kun at fokuser på hvorfor kan i også begynde at fokusere mere på hvordan..

 

 

 

Jer arbejder lige nu hårdt for at få den første bog færdig til 12/12 2012

Forskellige eksemple fra min bog du kan downloade.

Indholdsfortegnelse.doc

Perfektionist.doc

Perfektionist.pdf

Guide til dem der vil komme med feedback til min bog.
Feedback Guide

Spørgeskema kommer snart!!!

Hvorfor skal du læse og købe min bog?

Denne bog henvender sig først og fremmest til andre asperger.

Men hvad andre og du som asperger kan få ud af den kan du læse mere i dybten om her.

 

Fremtiden for denne side

Her vil med tiden komme en blog og link til en e-shop hvor du kan købe min bog men forhåbenligt også mange andre ting. Mine asperger idere vil med tiden for sin egen side.

Det er også her jeg inden alt for længe gerne skulle have min egen teori om asperger online både som pdf men også med video.

The aspergers facebook gruppe

Denne gruppe er kun for asperger der tror at man kan gøre noget ved de ting man typisk siger asperger ikke kan (lære) og gøre. De ting som nter gør automatisk, som empati, selvbevidsthed, de skjulte sociale signaler osv.

Vil du gerne være med til at præge min bog som asperger kan du melde dig ind i min facebook gruppe her http://www.facebook.com/groups/theaspergers/